femke-smalleheader1.jpg

Vioolles

Femke van der Winkel geeft al ruim 15 jaar vioollessen. Zij geeft zowel aan jonge kinderen, (vanaf 4 jaar) als aan volwassenen les. De methodiek en het lesmateriaal wat in de vioolles wordt gebruikt, wordt op niveau, leeftijd en wens van de leerling afgestemd.

In de vioollessen staan plezier in het vioolspel en samenspel voorop. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor de ontwikkeling van de viooltechniek en het muzikale aspect.

Viool past in heel veel verschillende muziekstijlen, daarom is haar lespraktijk niet alleen gericht op de klassieke scholing. Leerlingen die graag een andere muziekstijl willen spelen zoals popmuziek zijn ook van harte welkom.

Minstens twee maal per jaar is er een evenement waar de leerlingen de kans krijgen om zich te presenteren. Deze presentatie vindt in- of in de omgeving van Arnhem plaats.

De lestijden zijn in overleg met de leerling. Ook als je een keer verhinderd bent, kan er in overleg een ander tijdstip worden afgesproken.

De vioollessen zijn over het algemeen individueel en worden in Arnhem verzorgd.

Mocht u belangstelling hebben voor groepslessen/samenspellessen dan is hierover overleg mogelijk.

Contact

Proefles!

Wil je eens proberen of de viool jouw instrument is? Ben je benieuwd hoe een altviool klinkt? Bel of stuur een email voor een proefles....

proefles